Solsidan

Ja då har jag kollat igenom alla fyra säsonger med solsidan, skön serie egentligen! 
Fått många skratt igenom den serien! 
 
Idag har jag suttit och funderat kring mål och drömmar i livet, hur det har varit och hur jag tänker kring framtiden! 
My har suttit o sett film, lekt, och pysslat med pärlor och loomband. 
Och när jag höll på med middagen så hjälpte hon till och efter maten så ställde hon sig och diskade för hand! 
För att diskmaskinen hade hon redan hjälpt till o ställt in disken och startat diskmaskin!
 
hon är underbar å tycks läsa av mig i olika situationer och tyckte att hennes mamma "inte skulle slita" för det va bra att hon hjälpte till. Hon är så fantastisk! Jag älskar henne över allt annat oavsett vad! 
 
Nej om man ska hoppa in i duschen och göra sig klar för att gå och lägga sig kanske. Klockan är trots allt mycket!  
 
nattinatti and peace out! 

Lika?

 Sitter och tömmer bilderna från mobilen in på datorn just nu, och då när jag kollar igenom dom samtidigt så kan jag nästan hålla med folk när dom säger att min söta prinsessa bara blir mer o mer lik mig. Jag tycker det är ganska tydligt på denna bild, eller hur? :)
 
Peace out
 

Det förflutna formar och finns alltid kvar

Sitter och funderar lite kring livet, både bakåt och framåt..
Saker som hänt i mitt förflutna har format mig till den jag är idag, men också gett mig men som kommer följa mig livet ut.. det har gått igenom tidigare har lett till att jag lever med två "diagnoser" nämligen panikångest och socialfobi.. i många år nu så har jag kämpat för att må "bättre" om man kan förklara det så.
Periodvis är lättare och periodvis så blir jag påmind om att dom finns med mig..
Under nästan två år så har jag haft en skön uppåt period där det knappt har märkts av.. men så kom en massa stressmoment SAMTIDIGT som gjorde att det vänt.. plötsligt fightas jag dagligen emot ångest som kryper i kroppen för att inte få en "panikångestattack".. plötsligt vill jag inte gå utanför dörren..
Det är allt annat än roligt men psykiskt så har stressmomenten gjort att jag inte klarar psykiskt att utsätta mig för mer stress just nu.. det vill säga att gå utanför dörren är stress vilket skulle med stor sannolikhet orsaka en "panikångestattack"..
Att gå med en klump i magen och fightas emot känslorna som blir som en storm inom en, är ingen rolig känsla.. men jag får leva med det.. och jag får "tacka" mitt förflutna för det..
 
Jag hinner dock med väldigt mycket tänkande i en sådan här period.. och plötsligt kommer jag på massa mål jag vill uppnå.. saker jag ska göra..
Jag vill reda ut trasslet dvs stressmomenten som satt mig i denna situation.. för reder jag ut dom och tar tag i dom grejerna så vet jag att min psyke kommer att reda sig själv till det bättre!
 
Dvs att jag kommer vandra uppåt och slippa dessa ångestkänslorna som ställer till det något fruktansvärt!
 
Så tänk på det.. Ge inte upp, se lösningar istället för problem! :)
 
Peace out!

Tiden går för fort!

Hon växer och växer, och blir bara mer o mer lik mig! 
 
 

En fredags morgon

Återigen dålig på att få igång bloggen igen.. Mycket pågrund av att jag inte riktigt vet hur jag ska kunna uppdatera saker som hänt. 
 
Min mamma och pappa skildes för ett par år sen, My var då runt 1 1/2-2år gammal minns inte exakt, men jag och My flyttade då med min mamma till en lgh och hon träffade i samband med detta en ny som hon idag är gift med och dom flyttade upp till ett gemensamt hus i Tierp, som är en gammal skolbyggnad som dom renoverar och jag är imponerad av deras arbeten där uppe. Och väldigt glad för att dom lever tillsammans, mamma är lyckligare än någonsin. Så vi är där uppe en del och hälsar på! Myzan älskar att vara där, och jag gillar lugnet som finns där. 
 
Så tillbaka till att uppdatera kring min egen vardag då, jag hoppade av undersköterske utbildningen, och bestämde mig för att läsa något jag Kan trivas med bättre. Så för ett år sen så började jag läsa till ekonomiassistent, men då tempot är för högt så valde jag att dela upp det på längre period men är bestämd i att jag ska fortsätta tills jag tagit min examen! 
 
Sitter och tänker på allt som hänt sen jag träffade mannen i mitt liv, och hur jag har utvecklats som person. Vilket känns fantastiskt på alla sätt.. kan inte med ord beskriva det!
 
Just nu ligger jag och Myzan och ser film i sängen medans Mango (våran hund) ligger i sin säng och snarkar.. 
Tänk att Myzan fyller 7år i år, det är helt sjukt vad tiden går fort! 
Anledningen till att hon är hemma från skolan (förskoleklassen) är pga att hon varit magsjuk i veckan och känns onödigt att skicka dit henne en dag för att sen ta helg då kan hon lika gärna få vara hemma idag med. 
Mannen är iväg på olika byggen, vilket kanske låter konstigt för er då.
Men han har byggföretaget "Holstein bygg AB" så han jobbar mest hela tiden. Han är en förebild för många men framförallt mig tror jag. Han har visat att man kan uppnå stora drömmar och mål med stor vilja. 
Han är en bra person på så otroligt många sätt och tillsammans med honom har en egen liten familj. 
 
Idag ska jag försöka städa av lite, plugga inför en tenta nästa vecka, kolla upp lite grejer och lite sådant. 
Men får se om jag kanske hinner skriva mer sen! 
 
Peace out!

RSS 2.0