Sikken vecka

Kaos kaos kaos .. det är inte lätt att ta tag i livet och utvecklas och ordna allt, när det känns som man står själv trots att man inte gör det egentligen.. 4 månader sen ett sår djupare än någonting öppnades i min själ..
Men tar dag för dag, nu ska vi komma till sak, har nu börjat mitt nya jobb och trivs som fisken i vattnet.
Men har känt en saknad efter två av mina vänner som jag blev osams med i vintras så svalde min stolthet och bad om ursäkt och sa att jag saknade dom. Efter det har vi börjat ses under veckan som gått.. och nu hjälper dom med husrum jag och Myzan får flytta in i deras tvåa tills vi hittar en fyra tillsammans allihopa.
Underbart att ha dom vänner jag har, dom hjälper mig i alla lägen och får mig le :)
Myzan drog till Gotland i fredags med sin kontaktfamilj och blir borta ett tag nästan två veckor, beroende på hur bra det går där nere.
Så denna helg har jag tillbringat i min blivande hemort Märsta :) tillsammans med underbara vänner, vi har festat och knappt sovit :D
Och sen så har jag lärt mig nya saker och fått testa på nya saker, som jag inte varit med om tidigare så det känns bra.
Just nu har jag sådan hemsk mensvärk att jag mår illa och låst in mig i badrummet, och skriver lite här.
Medans Vesa, Anna och RG sitter i vardagsrummet.
Ska ut och vara social snart men ska också ringa Oumpa (min gudmor)
 
Ska hämta mina saker under veckan och ta hit dom också, och jag hoppas kontakten mellan mig och mamma återgår till det normala när jag flyttat.. "/
Önskar att jag kunde få kontakt med morfar och fråga honom vad jag ska ta vägen, vilken väg jag ska gå och hur jag ska lösa allt med mamma och massa annat saknar honom nå fruktansvärt..
 
 
Men mer om allt senare see you later alligator!
 

RSS 2.0