Jaja..

Börjar väl med att be om ursäkt att jag är såå otroligt dålig på att uppdatera min älskade blogg.
Men det är mycket hela tiden, och kroppen säger ifrån ganska ordentligt nu.
"är huvudet dumt så får kroppen lida".. det stämmer rätt bra vill jag lova.
Va kan jag skriva då.. Jo, Myzan är förkyld och har fått förkylningsastma den lilla stackaren, hon ramlar mycket nu dom gånger man inte hinner fånga henne.. för hon ställer sig emot allt!
Hehe, och sen släpper hon ibland för att se om hon kan stå själv antar jag, och vissa gånger ställer hon sig mot saker som inte är stabila.. så hon ramlar.. lilla gumman utvecklas hela tiden.. och hon fått två tänder en på överkäken och en på underkäken som tittar ut så det har kommit igång också.. Så otrolig känsla att se hennes fina utveckling.
Man blir stolt över henne!
I förrgår så tog jag Myzan till läkaren. Sen tog vi det lugnt lite hemma, och efter det åkte vi till Högdalen och hämtade min mamma på jobbet för att sen handla Myzans medicin och lite mer alvedon.
Igår  låg jag och tog det lugnt hela dagen, var otroligt seg.. imorse så hade jag nästan ingen röst men den kom tillbaka haha.. På kvällen  här efter middagen dök Bäckman och Joakim upp.. Bäckman drog efter kanske en timme här.. han skulle vidare ut på krogen och Joakim o jag spelade Wii och sen efter några timmar med det så slog vi igång "mamma mia"-filmen och såg på den.
Det blev lite smirre ikväll, chips och godis.. det var riktigt gott faktist.



KÄRLEK OCH RESPEKT!

RSS 2.0