Förändringen

Det är en torsdagskväll och sitter i telefon med en väninna, plötsligt tar han telefonen.
Rösten får mig rysa, något speciellt är det.
Vi pratar ganska länge, han lyssnar.. Han förstår.. Han är lätt att prata med.. Och charmig! 
Jag får hans nr, och det tar inte lång tid innan vi börjat smsa.
Vi pratar i telefon flera timmar per dag, det är något väldigt speciellt med honom! 
Vi bestämmer att han ska komma på fika, och dagen kommer.. Närheten av honom får mig knäsvag, att titta på honom får mig att rysa.. Han är så fin.. Hans ögon får mig smälta.. Och jag vill bara komma nära.. Hans sätt emot min dotter är fantastiskt att se och värmer mitt mammahjärta. 
Efter detta gick allt snabbt.. Kärleken fanns från början och känslan av att han är mannen i mitt liv.. 
Jag och Myzan flyttade hem till honom, och det tog inte lång tid innan hon kallade honom pappa.. Ett val och en syn hon själv skaffade sig! 
Han tog i sin tur på sig den rollen och helt plötsligt var jag inte längre ensamstående, helt plötsligt delade jag ansvaret med någon.. Det var svårt till en början men jag börjar vänja mig nu! 
Hon fick gå i terapi via familjerätten, hos familje-enheten i något som kallas trappansamtal som är special utvecklat av BRIS.. Där hon själv tog ett val som jag givetvis accepterade! 
Trots sin unga ålder så tror jag att hon vet vad hon vill.. 
Sen finns de säkert dom som kommer döma mig som låter henne ta de val hon gjorde.. Och säkert dom som kommer dömma mig som tycker att det är okey att hon valt en pappa! 
Men dom som känner mig och My vet varför.. Och vet att det inte är så farligt som det låter!
Och viktigt i allt detta har My också fått en storasyster, då min sambo har barn sedan tidigare. Så har jag blivit styvmamma och fått en fantastisk styvdotter! 
 Han har även en yngre dotter, som jag ännu inte träffat av olika anledningar som inte är väsentliga för er andra!
Det är en liten sammanfattning på vad som hänt.. 
 

Att gå framåt

Jag kanske inte har bloggat på länge, men har raderat allt som påminner om mitt förflutna.. Bitar jag inte längre vill veta av.. Som inte är jag längre.. 
jag kommer nu att sakta men säkert uppdatera om vad som hänt när det kommer till mitt liv idag.. Sånt som är väsentligt.. Som berättar om hur jag lever idag.
Och mycket kring mitt liv som mamma! 
 
 
 

RSS 2.0