fikar

jag o myzan är å fikar med min mamma. hahaha det är ganska trevligt.





pust..

vilken måndag morgonen gjorde jag omtenta som avgör slutbetyget i en av kurserna som ingår i utbildningen. återkommer med betyget i kursen. Myzan va int den gladaste förkyld o värk i armen.. så när vi kom hem kollade jag försiktigt på armen något sa mig att den låg fel.. närakuten nästa.. dom känner klämmer vrider o vänder på armen o röngtar.. den hade legat fel o är nu fixad så nu sover hon i vagnen o vi är snart hemma.

Vad blir det för mat?

Idag blev de köttfärssoppa till middagdetta gör man såhär500g köttfärs1påse frysta rotfrukter1grönsaksbuljong1köttbuljong1 burk creame fracie lätt1L vattenstek upp köttfärsen med lite salt o grillkrydda.lägg i rotfrukterna i en kastrull o i med vattnet o koka upp.när köttfärsen är gyllenbrun så lägg ner det med rotfrukterna. i med buljongtärningar och koka ca 15min så rotfrukterna blir mjuka. serveras med 1msk creame fracie till varje portion.

Nu är de pyssel

Jag o Myzan har kvalitetstid. Vi har gjort sockerteckningar, målat med vattenfärg o nu ska vi äta lunch o sen gö gräddkola och kanske lite bakande. Sen ska hon få hjälpa mig o göra middag. :-) sen blir de tvn o bädda rent i sängen eftersom jag har städat o tvättat också haha. många saker på en gång.

Äntligen fredag

Nu sitter man på tåget efter besök hos läkaren o sedan apoteket. Troligen har jag entesit/entesopati i hand,handled o arm. Detta är med svenska ord en inflammation m smärta i muskel/senfästena pga för hård belastning typ. Så smärtstillande med mycket vila. Haha jaja kan ju försöka vila den arm jag använder mest. Träffade upp en väninna efter läkaren påväg till apoteket o prata lite det var trevligt. Nu är jag på väg till skolan för o ha lektioner. Idag är de människans etik o livsvillkor på schemat.

Streeeeeess

Faaaaaan Myzan vakna typ runt fem imorse o väckte mig lika snabbt låg hon i sin säng o sov igen. Detta resulterade i att vi försov oss o hade typ tio minuter på oss att fixa oss å gå. Vi hann ju nästan till frukosten på dagis o sen vare o springa mot tåget, missat de jag skulle ta o sitter nu på det andra så kommer komma fem minuter sent till tentan.. faaaan!

Kvällen är här

Hämtade skruttan på dagis och drog hem och gjorde middagen, hon är så duktig för hon åt hela två portioner.
Pluggat som tusan om nervsystemet och dess sjukdomar, men det sätter sig inte som det borde tror jag.
Tappar alla latinska orden förutom nå enstaka, lite mycket som ska in i denna tenta.
Tempot i skolan går lite väl fort ibland!
Men positiva är att jag fick samtal idag om ett xtra jobb som jag kanske får, inringning och högsäsongen är i december. Känns bra!
Får se hur det går med det, bättre att inget hoppas så slipper man besvikelse om det inte blir av.
Något jag har lärt mig genom åren.
Så nu har ju twilight satt igång på TV:n så tittar självklart på det, det är helt underbart och så härligt att titta på dessa filmer!
Längtar till den nya kommer ut =D
 
 

Sugering

Går ju riktigt bra detta. Håret försvinner o jag pluggar. Känns int direkt mycket så rekomenderar starkt att testa detta på Vasastans Nagelcenter! Jag kommer aldrig mer vaxa eller raka kommer bara bli sugering i fortsättningen! Totally awesome thing.
Och kan lova att nervsystemet o dess sjukdomar är komplecerat got damn it hur ska jag komma ihåg allt detta? Och jag som har tenta på detta imorgon?! Bara fortsätta läsa om o om igen.




Sugering dags

På tåget mot vasastans nagelcenter för att Regina ska göra sugering på mig. Vilket är hårborttagning med socker så detta kan bli väldigt intressant. Låter ju lite knasigt trots allt men i mellanöstern funkar de har jag hört så ska bli kul. Under tiden som hon tar bort hår ska jag plugga in nervsystemet plus dess sjukdomar inför tentan imorgon. 

RSS 2.0