Ikea, en bra lösning

I förra veckan va jag i två omgångar olika dagar på ikea. 
Första gången köpte jag ny säng till Myzans rum så även killens döttrar ska ha sovplatser här. Och Myzan fyller trots allt sju år i april och började bli för stor för en juniorsäng. Så ut med det gamla in med det nya.. Turen som jag först tyckte gick såååå smidigt blev mer o mer knas under tiden.. Såg en person som blängde massor (orkar inte gå in på varför) men jag fick mig ett skratt och sa bara aaaaaaaawkward! Köpte ny tillfällig tv-bänk, hyllor, täcke, kuddar etc. Med hjälp av Kenneth som är en vän till oss så lyckades jag handla och få ut allt till bilen.. Sen skulle vi till varuutlämningen för att hämta den nya sängen.. Kollar på skåpet kollar på sängen kollar på skåpet och undrar hur fn vi löser detta.. Katastrof skulle vi kunna kalla denna situation.. 

Står och funderar.. Då detta på bilden bara är ett av FYRA paket av sängen.. Ringer samtal och jag vet inte ens om jag ska skratta eller vaa arg åt situationen.. Tillslut ringer jag mamma och pappa som är 20MIL bort.. Som får lösa situationen åt mig.. Dom skickar dit en vän med gigantisk lastbil som får möta upp oss för att sedan köra hem denna säng.. Tro mig att folk fick sig många skratt den dagen.. Andra gången på ikea så blev det små saker så som två sängbordslampor, två mindre hyllplan och nya gardiner typ.. Så nu är vårat sovrum lite finare och även v-rum/kök är lite finare med sina nya gardiner! 
Våra fina sängbordslampor!

Hylla ovanför tv, mindre hyllplan som sängbord och skenet av lamporna

Enkla vita gardiner.. 

Så just nu så dricker jag kaffe för att sedan gå in och göra klart Myzans rum. Saker ska sorteras, ställas i ordning och tavlor ska upp.. Sen får vi se om jag hittar på nå mer bus.. Men det blir bra när jag väl är klar hoppas jag.. Så ska jag hinna med o städa resten av hemmet också.. Så vi hörs senare! 

Peace out! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0